lopende band

3nh (ThreeNH) & heeft TILO 8 productregelen om verschillende soorten modellencolorimeter, spectrofotometer te vervaardigen, meter, kleuren lichte vakje en testgrafieken met hoogte te polijsten - kwaliteit en hoge nauwkeurigheid.

 

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Wij hebben twee die fabrieken in de Stad van Shenzhen worden gevestigd en Dongguan-en wij hebben ook bureaus in Peking, Shanghai en Suzhou. 

 

Elk instrument wordt strikt gecontroleerd door onze QC afdeling en allen zijn met overgegaan QC, en wij hebben binnenrapport en garantiekaart om de kwaliteit te verzekeren. 

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

Vóór verzending, zal ons verkoopteam bevestigen de details met klanten om alles te verzekeren juist is. Wij steunen alle klanten en agenten met onze beste dienst en kwaliteit. 

 

Onthaal aan ordegoederen van 3nh. 

OEM / ODM

De automobielmarkt wereldwijd hangt meer en meer van een gevoelig evenwicht van mondiale leveringsnetten af voor zowel OEM als aftermarket componenten. Om verbruikersvraag te ontmoeten moeten de producten verenigbare kleurenharmonie tentoonstellen. Dit vereist nauwkeurige het meten technologie tussen plaatsen en bij assemblageplaatsen. 3nh levert instrumentatie voor kleurbeheercontrole en kwaliteitsborging evenals software die fabrikanten toestaat om lezen in real time te veroorzaken dat verwerking bevordert.

 

1. Welkom OEM & ODM!

2. Flexibel beleid aan verdelers.

3. Professioneel en sterk R&D-team

4. Octrooitechnologieën

5. Keur kleine orde goed

6. Veroorzaak levering

7. Professionele snelle reactie

R & D

Van de Shenzhen3nh (Threenh) Technologie Co., Ltd is geëngageerd aan het verstrekken van de kleurenmeting van uitstekende kwaliteit en beheersproducten en oplossingen. De technologische innovatie is de bron voor 3nh-ontwikkeling. 3nh heeft een hoog opgeleid R&D-team dat voor perfectie, geavanceerde technologie en groepswerk streeft. 3nh dring altijd bij technologische innovatie, onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling aan. En nu, heeft 3nh een groot aantal octrooi technologie zoals volgend:
 

Uitgebreid Metend Opening
Camera voor Plaatsbepaling
Optische Weg voor Plaatsbepaling

Auto Witte Kaliberbepaling

Autoschakelaar SCE/SCE

 

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Laat een bericht achter