Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

  • China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken 3nh & TILO & Sineimage
Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 10000-50000
Opgericht Jaar 1998
Export pct 80% - 90%

Inleiding

3nh, is het beeld allen van Tilo en van de Sinus geregistreerde merken van het bedrijf. De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd (www.3nh.com) is een nationale high-tech onderneming. Het is een grote die merkonderneming door het beroemde handelsmerk „3nh“ en „Tilo“ in de industrie van de kleurenmeting in termen van juiste tijd, juiste plaats, en juiste mensen wordt geïntegreerd. De van het bron bedrijf onderneming werd opgericht in 1998. Lange tijd, is het gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en de dienst op het kleurbeheergebied.
 
3nh is een fabrikant op grote schaal van het verschilmeter van de spectrofotometerkleur in China. Zijn hoofdproductenreeksen omvatten: YS60 de reeksen benchtop spectrophotoemter, TS reeksgrating spectrofotometer, YS-de de draagbare reeksgrating spectrofotometer (/Desktop), NS-de reeks handbediende spectrofotometer, NH de reeks draagbare colorimeter, NR-de reeks handbediende colorimeter, Cr-de de lezerscolorimeter van de reekskleur, en YH-de de nevelmeter van de reekskleur, evenals de reeksen van YG en NHG/HG-polijsten meter; Heeft de lichte kabinetten van het Tilomerk grote R&D, een productie en een verkoopbasis, en zijn productie en verkoop zijn altijd in de leider lange tijd; Het sinusbeeld is één merk van het bedrijf om de grafiek van de beeldtest, testsoftware en oplossingen, met inbegrip van de onafhankelijke grafiek van de de resolutietest van R&D aan te bieden en van de productie high-definition iso12233 en andere volledige reeks van testgrafiek, standaard lichtbronnen, testsoftware en de Sinusbeeld van testoplossingen enz. heeft een professioneel beeldtestlaboratorium. En 3nh heeft ook vele binnenlandse innovatieve technologieën voor glansmeter, met hoogte, middelgroot en laag polijst automatische omschakelingsfunctie. Het omvat reeks van het grote scherm de economische Hg, grote touch screennhg reeks met glanzende raad gekalibreerde functie, economische digitale YG-reeks.
 
Het bedrijf is ook de gemachtigde tussenpersoon van Philips en Sylvania. Alle producten worden wijd gebruikt op plastic elektronika, verf en inkt, textiel en het verven, drukdocument, voedsel, geneeskunde, schoonheidsmiddelen, wetenschappelijk onderzoek, scholen, laboratoria, optische beeld testende, en andere gebieden. Het bedrijf heeft een groot aantal hoogst begaafde die beroeps in de industrie verzameld, voor vele innovatieve octrooien, en heeft de kerntechnologie en de intellectuele-eigendomsrechten van het beeldproducten van 3nh, van Tilo en van de Sinus gehad toegepast.

 

ThreeNH is een groep, met inbegrip van vier bedrijven zoals volgend:

 

Co. van de Shenzhen3nh Technologie, Ltd

Co. van de het Beeldtechnologie van de Shenzhensinus, Ltd

Shenzhen Tilo Technology Co. , Ltd
COLORCONTROLLER BEPERKT HK

 


China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0


 

 

3nh (ThreeNH) & heeft TILO 8 productregelen om verschillende soorten modellenspectrofotometer, Colorimeter te vervaardigen, Meter, Kleuren Licht Vakje, de Grafiek van de Resolutietest met hoogte - kwaliteit en hoge nauwkeurigheid te polijsten.

 

De technologische innovatie is de bron de ontwikkeling voor van 3nh (ThreeNH) & TILO-. 3nh (ThreeNH) & heeft TILO een hoog opgeleid R&D-team die voor perfectie, geavanceerde technologie en groepswerk streven.

 

3nh producten

 

De kwaliteit is een zeer belangrijk stuk van ons bedrijf, en elk instrument van 3nh (ThreeNH) & zal TILO door onze QC afdeling worden gecontroleerd. Slechts QC zal de pas, alle instrumenten naar pakhuis voor verzending gaan.

 

3nh

 

3nh hangt eerst „people-oriented, klant, technologische innovatie, duurzame ontwikkelings“ bedrijfsfilosofie aan om de klantenvraag te ontmoeten onophoudelijk, waarde voor klanten tot stand te brengen en win-win situatie en gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken.

 

De dienstconcept:

* Nadruk op kleur 20 jaar om het beter te maken.

* De integriteit wint de wereld.

* Ononderbroken onderzoek en ontwikkelingsinnovatie voor voortreffelijkheid.

* Creeer constant waarde voor klanten.

Geschiedenis

1998              Gevestigde Shenzhen TILO Technology Co. , Ltd

1999- 2011    Vestigde het centrum van 3nh R&D, opeenvolgend ontwikkelde NH/NR-reekscolorimeters, NS-reeksspectrofotometers, NHG/HG-polijsten de reeksen meters en NQ/NE-reeksen de grafiek van de resolutietest.

2012- 2016    Na 4 jaar van R&D en investering, gevestigd Sinusbeeld om diverse Testgrafieken uit te vaardigen.

2017- 2018    Grating van de lanceringsys30/ys45 reeks spectrofotometer en naar om een Internationaal groepsbedrijf te zijn.

2019          De de Desktopspectrofotometer van de lanceringsys60 reeks en YG-digitale de reeksen polijsten meter.

 

2020          De reeksspectrodensitometer van lanceringsyard/de spectrofotometer van de niet-contactdesktop/Pecolor-kleur aanpassingssoftware.

Dienst

3nh & TILO Company Service

 

3nh-aanbiedingen één jaar vrije garantie behalve verbruiksgoederen en de dienst van het levenonderhoud. Dit product is onder garantie 12 maanden vanaf de aankoopdatum. De klanten moeten garantiekaart en geldig bewijs - van verstrekken - aankoop. De garantie is slechts voor de mislukkingen door het kwaliteitsprobleem dat worden veroorzaakt.

3nh biedt OEM & ODM ook de dienst aan op MOQ 5 PCs wordt gebaseerd die.

 

* Nota: 3nh be*houdt zich het definitieve interpretatierecht op de garantietermijnen voor.

Ons Team

Verenig me als één, en hard werk. De eenheid is het gebouw om de uitdaging te ontmoeten. De ontwikkeling van een onderneming relys niet alleen één persoon of sommige mensen, maar ook de inspanning van alle personeel,

Omdat 3nh&TILO-de producten tot high-tech producten behoren, zodat scheiden wij van het productiepersoneel hebben de productiecapaciteit tegelijkertijd hebben ook een onderzoek en de ontwikkelingscapaciteit, kan de noodsituatie in productie verhinderen, is dit het probleem blokkerend de eerste alvorens zij uitgaan.

3nh het groepsteam sluit aan zich altijd bij vele tentoonstellingen zoals Textiel, Ceramische, Drukdocument enz. het van ChinaPlas.

 
Laat een bericht achter