Thuis

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  3nh (ThreeNH) & heeft TILO 8 productregelen om verschillende soorten modellencolorimeter, spectrofotometer te vervaardigen, meter, kleuren lichte vakje en testgrafieken met hoogte te polijsten - kwaliteit en hoge nauwkeurigheid.

   

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Wij hebben twee die fabrieken in de Stad van Shenzhen worden gevestigd en Dongguan-en wij hebben ook bureaus in Peking, Shanghai en Suzhou. 

   

  Elk instrument wordt strikt gecontroleerd door onze QC afdeling en allen zijn met overgegaan QC, en wij hebben binnenrapport en garantiekaart om de kwaliteit te verzekeren. 

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  Vóór verzending, zal ons verkoopteam bevestigen de details met klanten om alles te verzekeren juist is. Wij steunen alle klanten en agenten met onze beste dienst en kwaliteit. 

   

  Onthaal aan ordegoederen van 3nh. 

 • OEM / ODM

  De automobielmarkt wereldwijd hangt meer en meer van een gevoelig evenwicht van mondiale leveringsnetten af voor zowel OEM als aftermarket componenten. Om verbruikersvraag te ontmoeten moeten de producten verenigbare kleurenharmonie tentoonstellen. Dit vereist nauwkeurige het meten technologie tussen plaatsen en bij assemblageplaatsen. 3nh levert instrumentatie voor kleurbeheercontrole en kwaliteitsborging evenals software die fabrikanten toestaat om lezen in real time te veroorzaken dat verwerking bevordert.

   

  1. Welkom OEM & ODM!

  2. Flexibel beleid aan verdelers.

  3. Professioneel en sterk R&D-team

  4. Octrooitechnologieën

  5. Keur kleine orde goed

  6. Veroorzaak levering

  7. Professionele snelle reactie

 • R & D

  Van de Shenzhen3nh (Threenh) Technologie Co., Ltd is geëngageerd aan het verstrekken van de kleurenmeting van uitstekende kwaliteit en beheersproducten en oplossingen. De technologische innovatie is de bron voor 3nh-ontwikkeling. 3nh heeft een hoog opgeleid R&D-team dat voor perfectie, geavanceerde technologie en groepswerk streeft. 3nh dring altijd bij technologische innovatie, onafhankelijke onderzoek en de ontwikkeling aan. En nu, heeft 3nh een groot aantal octrooi technologie zoals volgend:
   

  Uitgebreid Metend Opening
  Camera voor Plaatsbepaling
  Optische Weg voor Plaatsbepaling

  Auto Witte Kaliberbepaling

  Autoschakelaar SCE/SCE

   

  Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Melorae

Tel.: 13925280965

Fax: 86-755-2719-0609

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)