Thuis

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel
3nh, is het beeld allen van Tilo en van de Sinus geregistreerde merken van het bedrijf. De Technologieco. van Shenzhenthreenh, Ltd (www.3nh.com) is een nationale high-tech onderneming. Het is een grote die merkonderneming door het beroemde handelsmerk „3nh“ en „Tilo“ in de industrie van de kleurenmeting in termen van juiste tijd, juiste plaats, en juiste mensen wordt geïntegreerd. De van het bron bedrijf onderneming werd opgericht in 1998. Lange tijd, is het gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en de dienst op het kleurbeheergebied.
 
3nh is een fabrikant op grote schaal van de meter van het kleurenverschil in China. Zijn hoofdproductenreeksen omvatten: TS reeksgrating spectrofotometer, YS-reeksgrating draagbare spectrofotometer (/Desktop), NS-reeks handbediende spectrofotometer, NH reeks draagbare colorimeter, NR-reeks handbediende colorimeter; Heeft de lichte kabinetten van het Tilomerk grote R&D, een productie en een verkoopbasis, en zijn productie en verkoop zijn altijd in de leider lange tijd; Het sinusbeeld is één merk van het bedrijf om de grafiek van de beeldtest, testsoftware en oplossingen, met inbegrip van de onafhankelijke grafiek van de de resolutietest van R&D aan te bieden en van de productie high-definition iso12233 en andere volledige reeks van testgrafiek, standaard lichtbronnen, testsoftware en de Sinusbeeld van testoplossingen enz. heeft een professioneel beeldtestlaboratorium. En 3nh heeft ook vele binnenlandse innovatieve technologieën voor glansmeter, met hoogte, middelgroot en laag polijst automatische omschakelingsfunctie. Het omvat reeks van het grote scherm de economische Hg, grote touch screennhg reeks met glanzende raad gekalibreerde functie, economische digitale YG-reeks.
 
Het bedrijf is ook de gemachtigde tussenpersoon van Philips en Sylvania. Alle producten worden wijd gebruikt op plastic elektronika, verf en inkt, textiel en het verven, drukdocument, voedsel, geneeskunde, schoonheidsmiddelen, wetenschappelijk onderzoek, scholen, laboratoria, optische beeld testende, en andere gebieden. Het bedrijf heeft een groot aantal hoogst begaafde die beroeps in de industrie verzameld, voor vele innovatieve octrooien, en heeft de kerntechnologie en de intellectuele-eigendomsrechten van het beeldproducten van 3nh, van Tilo en van de Sinus gehad toegepast.

 

ThreeNH is een groep, met inbegrip van vier bedrijven zoals volgend:

 

Co. van de Shenzhen3nh Technologie, Ltd

Co. van de het Beeldtechnologie van de Shenzhensinus, Ltd

De Technologieco. van Shenzhentilo, Ltd
COLORCONTROLLER BEPERKT HK

 

 

China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

3nh (ThreeNH) & heeft TILO 8 productregelen om verschillende soorten modellenspectrofotometer, Colorimeter te vervaardigen, Meter, Kleuren Licht Vakje, de Grafiek van de Resolutietest met hoogte - kwaliteit en hoge nauwkeurigheid te polijsten.

 

De technologische innovatie is de bron de ontwikkeling voor van 3nh (ThreeNH) & TILO-. 3nh (ThreeNH) & heeft TILO een hoog opgeleid R&D-team die voor perfectie, geavanceerde technologie en groepswerk streven.

 

3nh producten

 

De kwaliteit is een zeer belangrijk stuk van ons bedrijf, en elk instrument van 3nh (ThreeNH) & zal TILO door onze QC afdeling worden gecontroleerd. Slechts QC zal de pas, alle instrumenten naar pakhuis voor verzending gaan.

 

3nh

 

3nh hangt eerst „people-oriented, klant, technologische innovatie, duurzame ontwikkelings“ bedrijfsfilosofie aan om de klantenvraag te ontmoeten onophoudelijk, waarde voor klanten tot stand te brengen en win-win situatie en gemeenschappelijke ontwikkeling te bereiken.

 

De dienstconcept:

* Nadruk op kleur 20 jaar om het beter te maken.

* De integriteit wint de wereld.

* Ononderbroken onderzoek en ontwikkelingsinnovatie voor voortreffelijkheid.

* Creeer constant waarde voor klanten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1998 Opgezet de Technologieco. van Shenzhen TILO, Ltd

1999- 2011 vestigde het centrum van 3nh R&D, opeenvolgend ontwikkelde NH/NR-reekscolorimeters, NS-reeksspectrofotometers, NHG/HG-polijsten de reeksen meters en NQ/NE-reeksen de grafiek van de resolutietest.

2012- 2016 na 4 jaar van R&D en investering, gevestigd Sinusbeeld om diverse Testgrafieken uit te vaardigen.

2017- 2018 grating van de Lanceringsys30/ys45 reeks spectrofotometer en naar om een Internationaal groepsbedrijf te zijn.

2019 polijsten de de Desktopspectrofotometer van de Lanceringsys60 reeks en YG-digitale de reeksen meter. 

2020 de reeksspectrodensitometer van Lanceringsyard/de spectrofotometer van de niet-contactdesktop/Pecolor-kleur aanpassingssoftware.

Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : 3nh & TILO & Sineimage

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 10000-50000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certifications:: CE, ISO 9001, ROHS, FCC, TUV, SCM

Original: Made-in-China

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. Certificaten