Thuis Producten3nh spectrofotometer

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop

D/8° 8mm Aperture Desktop Spectrophotometer 3nh TS8280
D/8° 8mm Aperture Desktop Spectrophotometer 3nh TS8280 D/8° 8mm Aperture Desktop Spectrophotometer 3nh TS8280

Grote Afbeelding :  D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen China
Merknaam: 3nh
Certificering: CE, TUV, FCC, RoHS, ISO9001
Modelnummer: TS8280

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: Please send inquiry
Verpakking Details: 46*25*38cm, 4.5KG, Alluminum-Doos
Levertijd: 2-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500 Eenheden per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Optische Meetkunde: d/8° SCE/SCI: SCE & SC.I
UV Lichtbron: ja Repeatibility: ΔE*≤0.03
Inter-instrumentenovereenkomst: ΔE*≤0.15 Het meten van Opening: 8mm & 4mm
Hoog licht:

8mm Aperture Desktop Spectrophotometer

,

D/8° Desktop Spectrophotometer

,

3nh TS8280 Portable Spectrophotometer

draagbare de Desktopspectrofotometer van 3nh TS8280

De draagbare die Desktopspectrofotometer TS8280 is een spectrofotometer door 3NH met onafhankelijke kern spectroscopische technologie wordt ontwikkeld. Het keurt de serie (40 groepen in dubbele rijen) sensoren ingebouwde van de siliciumfotodiode en ingevoerde witte raad goed, en geeft aandacht aan de snelheid van meting en het gemak van verrichting. De roterende en dringende structuur maakt de test geschikter. TS8280 draagbare van de de kleurenmeting van de Desktopspectrofotometer het instrumenteneigenschappen met herhaalbaarheidsδ E * ab gemakkelijk controle binnen 0,05, en binnenfoutenδ E * ab controle binnen 0,15. Deze nauwkeurigheidsmeting maakt tot het die goed in de nauwkeurige analyse en de overdracht van de laboratoriumkleur wordt gebruikt.

Toepassing van draagbare de Desktopspectrofotometer van TS8280:

TS8280 het draagbare die instrument van de de kleurenmeting van de Desktopspectrofotometer met Φ30 van mm de meting diameter wordt uitgerust, aan de meting van grote steekproeven aan te passen, geschikt voor nauwkeurige kleurenmeting en kwaliteitscontrole in textiel en kledingstuk druk en het verven, plastic elektronika, keramiek en andere industrieën; en het kan voor de meting van de fluorescentiesteekproef worden gebruikt.

3NH draagbare Desktopspectrofotometer TS8260

3NH draagbare Desktopspectrofotometer TS82603NH draagbare Desktopspectrofotometer TS8260

3NH draagbare Desktopspectrofotometer TS8260

Technische Voordelen:

1. Keur internationale algemeen gebruikte de Synthesetechnologie goed van d/8 SCI/SCE

TS8280-spectrocolorimeter keurt D/8 (verspreide verlichting, 8 graad het bekijken hoek) goed die in de wereld, de Synthesetechnologie en van SCI/SCE (spiegelende inbegrepen component/spiegelende uitgesloten component) wijd toepasselijk is. Het is geschikt voor kleurbeheer en kwaliteitscontrole in diverse industrieën zoals en, textiel, plastiek, voedsel, bouwmateriaal, schoonheidsmiddel kleur die, enz. aanpassen met een laag bedekken.

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop 4

2. De seriesensor van de siliciumfotodiode (40 groepen met dubbele rijen)

De dubbele 40 seriesensor met groter gebied, de hoge lichte verzadiging, de hoge gevoeligheid van laag licht en de brede spectrale reactiewaaier verzekeren de de de de metingssnelheid, nauwkeurigheid, stabiliteit en consistentie van het instrument.

3. Een verscheidenheid van kleurruimte, een verscheidenheid van observatie lichtbronnen

TS8280 het draagbare instrument van de de kleurenmeting van de Desktopspectrofotometer verstrekt Cie-RGB LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie-LIEFDE, s -, HunterLab, βxy, DIN Lab99, Munsell-kleurruimte (C/2), en D65, A, C, D50, D55, D75, F1, F2 (CWF), F3, F4 en F5, F6 en F7 (DLF), F8, F9, F10 (TPL5), en F11 (TL84) de lichtbronnen, van F12 (TL83/U30), die aan de speciale metingsvereisten in de verschillende metingsomstandigheden kunnen voldoen.

4. Keur LEIDENE van het combinatie volledige spectrum lichtbron en UV lichtbron goed

Volledige verzekert de band evenwichtige LEIDENE lichtbron voldoende spectrale distributie in zichtbare lichte waaier, vermijdt het spectrale verlies van witte leiden in specifieke band, verzekert de nauwkeurigheid van de snelheid en de meetresultaten van de instrumentenmeting, en de professionele UV lichtbron verzekert het betrouwbaardere UV testen.

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop 5

5. Calirbationcertificaat

Elke TS8280-spectrofotometer is geverifieerd en getest. Na het verlaten van de fabriek, wordt elk instrument geverifieerd volgens de metingsnormen van gebiedende controleafdelingen, en de metingsgegevens zijn traceable aan het Nationale Metrotechnical-Instituut om het gezag van de gegevens van de instrumententest te verzekeren.

6. Camera de plaatsbepaling kan het gemeten gebied duidelijk waarnemen

TS8280 de spectrofotometer heeft een ingebouwde camera voor het plaatsen, die kan nauwkeurig bepalen of het gemeten deel van het voorwerp het centrum van het doel door bekijken het in real time door de camera is, waarbij de de metingsefficiency en nauwkeurigheid worden verbeterd.

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop 6

7. Industrieel-ranghd touch screen, makkelijk te gebruiken gebruikersinterface

Gebruikend touche screen van de 7 duim het industriële rang hd, is de vlotte verrichting, het gebruikersinterface makkelijk te gebruiken en het maakt comfortabel en geschikt de verrichting te worden.

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop 7

8. Kleurbeheersoftware

De de kwaliteitsbewakingssoftware van SQCX met TS8280-spectrofotometer is geschikt voor kwaliteit controle en kleurengegevensbeheer in diverse industrieën. De gegevens het kleurbeheer van de gebruiker, kleurenverschillen vergelijkt, produceren testrapporten, verstrekken de veelvoudige gegevens van de kleurruimtemeting, en passen het kleurbeheer van de klant aan.

D/8° 8mm de Spectrofotometer 3nh TS8280 van de Openingsdesktop 8

8. Facultatieve Toebehoren

De micro- printer, voetschakelaar, roterende steun kan vrij volgens de behoeften worden geselecteerd.

 

Model TS8280
Optische Meetkunde D/8 (verspreide verlichting, 8 graad het bekijken hoek)
Sc.i (spiegelende inbegrepen component) /SCE (spiegelende uitgesloten component); Omvat UV/uitgesloten UV lichtbron
Leef aan CIE No .15, GB/T 3978, GB 2893, GB/T 18833, iso7724-1, ASTM E1164, DIN5033 Teil7 na
Kenmerk Φ30mm openingen, om aan de meting van grote steekproef aan te passen;
  Roterende perstype structuur, geschikter voor het testen;
  De nauwkeurige meting, kan voor de de nauwkeurige analyse en transmissie van de laboratoriumkleur worden gebruikt;
  Geschikt voor nauwkeurige kleurenmeting en kwaliteitscontrole in textiel en kledingstuk druk en het verven, plastic elektronika, keramiek en andere industrieën; Het kan voor de meting van de fluorescentiesteekproef worden gebruikt.
Het integreren Gebiedgrootte Φ152mm
Lichtbron Gecombineerde volledige spectrum LEIDENE lichtbron, UV lichtbron
Spectrofotometrische Wijze Vlakke Grating
Senso De serie van de siliciumfotodiode (dubbele rij 40 groepen)
Golflengtewaaier 400~700nm
Golflengteinterval 10nm
Semibandbreedte 10nm
Gemeten Reflectiecoëfficiëntwaaier 0~200%
Het meten van Opening Φ30mm/Φ25.4mm
Spiegelende Component SCI/SCE
Kleurruimte Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie-s-RGB LIEFDE, HunterLab, βxy, DIN Lab99 Munsell (C/2)
De Formule van het kleurenverschil ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00, DINΔE99, ΔE (Jager)
Andere Colorimetrische Index WI (ASTM E313, CIE/ISO, AATCC, Jager),
YI (ASTM D1925, ASTM 313),
Metamerism Index MI,
Het bevlekken van Snelheid, Kleurensnelheid, Kleurensterkte, Opaciteit
8° glans, 555 toonclassificatie
Waarnemershoek 2°/10°
Lichtbron D65, A, C, D50, D55, D75, F1, F2 (CWF), F3, F4, F5, F6, F7 (DLF), F8, F9, F10 (TPL5), F11 (TL84), F12 (TL83/U30)
Getoonde Gegevens Spectrogram/Waarden, de Waarden van de Steekproevenkleurkwaliteit, de Waarden van het Kleurenverschil/Grafiek, PASS/FAIL-Resultaat, Kleurensimulatie, Kleurencompensatie
Het meten van Tijd Ongeveer 1.5s (Maatregelensc.i & SCE over 3.2s)
Herhaalbaarheid Kleurkwaliteitwaarde: MAV/SCI, binnen ΔE*ab 0,05 (wanneer een witte kaliberbepalingsplaat 30 keer met 5 tweede intervallen na witte kaliberbepaling wordt gemeten)
Inter-instrumentenfout MAV/SCI, binnen ΔE*ab 0,15
(Gemiddelde voor 12 BCRA-Reeksen II kleurentegels)
Metingswijze Enige Meting, Gemiddelde Meting (2-99times)
Plaatsbepalingsmethode Camera Plaatsbepaling
Afmeting L*W*H=370X240X260mm
Gewicht Ongeveer 7.8kg
Batterij AC 24V, 3A-de voeding van de Machtsadapter
Lichtbronlevensduur 5 jaar, meer dan 3 miljoen keer metingen
Vertoning 7-duim TFT-kleur LCD, Capacitief Touch screen
Gegevenshaven USB, Bluetooth ®5.0, de interface van de trekkerschakelaar
Gegevensopslag Standard 1000-PCs, Steekproef 30000 PCs
Taal Vereenvoudigde Chinese, Engelse, Traditionele Chinees
Werkend Milieu 0~40℃, 0~85%RH (geen het condenseren), Hoogte < 2000m="">
Opslagmilieu -20~50℃, 0~85%RH (geen het condenseren)
Standaardtoebehoren Machtsadapter, USB-Kabel, Gebruikershandleiding, PC-Software (Download van bureauwebsite), Witte en Zwarte Kaliberbepalingsholte, Opening
Facultatieve Toebehoren Micro- Printer, Voetschakelaar, Roterende Steun
Nota's

De technische parameters zijn slechts voor verwijzing, behoudens de daadwerkelijke verkoop van het product

 

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Melorae Huang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)