Thuis ProductenNevelmeter

CMOS Detector3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handbediend Haze Meter

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu

CMOS Detector3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handbediend Haze Meter

CMOS Detector 3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handheld Haze Meter
CMOS Detector 3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handheld Haze Meter CMOS Detector 3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handheld Haze Meter

Grote Afbeelding :  CMOS Detector3nh YS1600 ASTM D1003 SCE Handbediend Haze Meter

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen China
Merknaam: 3nh
Certificering: CE, TUV, FCC, RoHS, ISO9001
Modelnummer: YS1600

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: Please send inquiry
Verpakking Details: 46*25*38cm, 4.5KG, Alluminum-Doos
Levertijd: 2-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500 Eenheden per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Optische Meetkunde: d/8° SCE/SCI: SCE & SC.I
UV Lichtbron: ja Repeatibility: ΔE*≤0.03
Inter-instrumentenovereenkomst: ΔE*≤0.15 Het meten van Opening: 8mm & 4mm
Hoog licht:

SCE Handheld Haze Meter

,

ASTM D1003 Handheld Haze Meter

,

3nh YS1600 Haze Meter

Inleiding:

YS1600 Haze Meter kan de niet-compensatiemethode van ASTM D1003, de compensatiemethode van ISO 13468, volledige overbrenging en misttest gemakkelijk realiseren. Door nauwkeurige concave grating en 256 pixelcmos detector, kan de overbrengingskromme van overgebrachte steekproef nauwkeurig worden verzameld, kunnen diverse chromagegevens van overgebrachte steekproef nauwkeurig output zijn, en high-precision en herhaalbare overbrenging, de mist en de meting van chromagegevens kunnen worden gerealiseerd.

 

Voordelen van YS1600 Haze Meter

1.Double standaardiso & ASTM

Kan aan de test standaardbehoeften van verschillende gebruikers voldoen; voldoe aan de normen: ASTM D1003/1044, ISO 13468, ISO 14782, GB/T 2410, JJF 1303-2011, CIE 15,2, GB/T 3978, ASTM E308, JIS K7105, JIS K7361, JIS K 7136

2.Multiple observatie lichtbronnen

De YS1600-colorimeter verstrekt Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, s-RGB, kleurruimte βxy, evenals de observatie lichtbronnen van D65, van A, van C, van D50, van D55, van D75, van F1, van F2, F3, van F4, van F5, van F6, van F7, van F8, van F9, van F10, van F11 en F12-, dat aan de speciale metingsbehoeften in de verschillende metingsomstandigheden kunnen voldoen.

3.Easy verrichting en sneller en nauwkeurigere meting

YS1600 Haze Meter is uitgerust met het groot scherm van de aanrakingscontrole, dat gemakkelijk en geschikt is te werken. De 256 CMOS van de pixel dubbele serie beeldsensor kan hoge nauwkeurigheid en herhaalbare overbrenging en nevelmeting realiseren. USB-de eenheid van de gegevensoutput die met het laboratoriumsysteem omzet.

4. Compensatiehaven om de metingsgegevens nauwkeuriger te maken

Ontmoet uncompensated methode van ASTM D1003, ISO 13468 gecompenseerde methode, volledige overbrenging, neveltest, nauwkeurigere testresultaten opleveren

5.Dynamic meting

Onafhankelijke lichtbrondetector en temperatuursensor om de lichtbron en de milieuveranderingen te controleren op elk moment om betrouwbare testgegevens te verzekeren

6.Convenient meting en brede steekproefaanpassing

Open metingsgebied voor het verticale en horizontale testen om meer steekproeven in onderzoek aan te passen

7.Quality beheerssoftware

Het verstrekt krachtige software voor het meten van en het analyseren van mist, kleur en lichte overbrenging, die voor kwaliteit toezicht en het tabelleren beheer op mist, lichte overbrenging en kleurengegevens in diverse industrieën geschikt is. De gegevens het beheer van gebruikers over de PC-computer, vergelijken de mist, overbrenging en de kleurenverschillen, produceren de vormen van het testrapport, vergemakkelijken klantenaanpassing en beheer.

 

Toepassing van YS1600 Haze Meter

 

YS1600 Haze Meter wordt wijd gebruikt in glasverwerking, plastic verwerking, film, de verwerking van het vertoningsscherm, verpakkingsindustrie, vloeibare analyse en andere aspecten.

 

Productmodel YS1600 Haze Meter
Verlichtingswijze Overbrenging: 0/D (parallelle verlichting, het diffuse ontvangen) overeenkomstig normen: ASTM D1003/1044, ISO 13468, ISO 14782, GB/T 2410, JJF 1303-2011, CIE 15,2, GB/T 3978, ASTM E308, JIS K7105, JIS K7361, JIS K 7136
Kenmerk Het instrument kan uncompensated methode van ASTM D1003, de compensatiemethode van ISO 13468, volledige overbrenging, misttest gemakkelijk realiseren. Het instrument kan de overbrengingskromme van de overgebrachte steekproef nauwkeurig verzamelen, en kan nauwkeurig gegevens van de output diverse chroma van de overgebrachte steekproef. Hoge hardwareconfiguratie, open metingsgebied, het verticale, horizontale testen. Het wordt wijd gebruikt in glasverwerking, plastic verwerking, film, de verwerking van het vertoningsscherm, verpakkingsindustrie, vloeibare analyse en andere aspecten.
Het integreren gebiedgrootte Φ 154 mm
Verlichtingsbron 400 ~ 700 NM gecombineerde LEIDENE lichtbron (aangepast golflengte scalable)
Lichte verdelende wijze Concave grating
Inductor 256 CMOS van de pixel dubbele serie beeldsensor
Het meten van golflengtewaaier 400 ~ 700 NM (golflengte scalable aanpassing)
Golflengteinterval 10 NM
Halve bandbreedte 10 NM
Bepalingswaaier van overbrenging 0-100%
Het meten van opening Φ20 mm/Φ15 mm/Φ8 mm/Φ4 mm (uitgezochte enige opening)
Steekproefgrootte Dikte minder dan 170 mm
Kleurruimte Cie-LAB, XYZ, Yxy, s-RGB LCh, βxy
Chromatische formule ΔEab, ΔE94, ΔEcmc (2:1), ΔEcmc (1:1), ΔE00
Andere kleurkwaliteitindicatoren Nevel (ASTM D1003/1044, ISO 13468), Overbrenging T (ISO), Overbrengingst (ASTM) WI (ASTM E313, CIE/ISO, AATCC, Jager), YI (ASTM D1925, ASTM 313), Absorbering, de Index van het Kobaltplatina, Gardner Index
Waarnemershoek 2 °/10 °
Observatie lichtbron D65, A, C, D50, D55, D75, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, F8, F9, F10, F11, F12
Vertoning Het spectrogram, de waarde van de steekproefchroma, kleurenverschil/grafiek, kleurengrafiek, kleurensimulatie, pas/ontbreekt resultaat
Metingstijd Ongeveer 1.5s
Resolutie van mist 0,01 eenheden
Herhaalbaarheid van nebulization Φ20 mm-opening, minder dan 0,08 (na instrumenten het voorverwarmen en correctie, test de standaardverstuiver met nebulization van ongeveer 40 met een interval van 5s voor 30 keer van standaarddeviatie)
Inter-stage verschil Φ20 mm-opening, minder dan 0,4 (na instrumenten het voorverwarmen en correctie, test de standaarddeviatie tussen de standaardverstuiver van nebulization en de referentiewaarde met een interval van 5s)
Afmetingen Lengte X Breedte X Hoogte = 290X211X511 mm
Gewicht Ong. 7,6 kg
Voedingwijze 24 V gelijkstroom, door 3A-machtsadapter die wordt geleverd
Het leven van de verlichtings lichtbron > 3 miljoen metingen in 5 jaar
Het vertoningsscherm De Ware Kleur van TFT 7 duim, Capacitieve Touchscreen
Interface USB, Drukserie
Opgeslagen Gegevens 5.000 steekproeven, 20.000 steekproeven
Taal Vereenvoudigde Chinese, Traditionele Engelse Chinees,
Werkende Temperatuurwaaier 0 tot 40 ° C (32 tot 104 ° F)
De Waaier van de opslagtemperatuur - 20 – 50 ° C (- 4 – 122 ° F)
Standaardbijlage Machtsadapter, instructie voor gebruik, kwaliteitsbewakingssoftware (download), gegevenskabel, 0%-kaliberbepalingsvakje, dat kaliber meet
Facultatieve Toebehoren Microprinter, Testinrichting, Standaardmistschijf, Footswitch
Nota's: Voor wijzigingen vatbaar zonder voorafgaande kennisgeving

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Melorae Huang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)