Thuis ProductenLicht de Beoordelingskabinet van de Dooskleur

Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu

Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven

CC120-W Color Assessment Cabinet Color Light Box High Color Rendering Index
CC120-W Color Assessment Cabinet Color Light Box High Color Rendering Index CC120-W Color Assessment Cabinet Color Light Box High Color Rendering Index CC120-W Color Assessment Cabinet Color Light Box High Color Rendering Index CC120-W Color Assessment Cabinet Color Light Box High Color Rendering Index

Grote Afbeelding :  Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: TILO
Certificering: CE&RoHS&TUV&FCC&ISO9001
Modelnummer: Cc120-w

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Verpakking Details: Standaard de Uitvoerpakket
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
model: Cc120-w Voltage: 220V/110V
Lichtbron: Is met de internationale norm van ISO3664 in overeenstemming Vertoning: Naam en tijden
Gewicht: 72kg Afmeting: 130 cm x 76 cm x 10 cm
Materiaal: Het echte materiaal van de aluminiumlegering
Hoog licht:

colour matching cabinet

,

pantone color viewing light booth

Cc120-w van de de Kleurenbeoordeling van de Drukindustrie de Gebruikte van de het Kabinetskleur Lichte Doos

 

Merk: TILO
Gemaakt in China
Configuratie: D65, D50, TL84
Gewicht: 72KG

Cc120-w de Hangende lichte cabine van de Kleurenkijker wordt wijd toegepast op de drukindustrie, meubilair en kleur aanpassing van de drukinktindustrie etc…. Het is een noodzaak voor die industrie om de kleuren en de kwaliteiten van producten te controleren.

Cc120-w het hangen van lichte cabine steunt 3 versies, enige lichtbron, verdubbelt lichtbron, en 3 lichtbronnen. De standaard lichtbron is D65, D50, U30, en wij bieden TL84, UV, CWF, TL83 voor facultatief aan. Deze machine wordt gecontroleerd door microcomputer, die de snelle omzetting tussen elke lichtbron toestaat. De kleurenkijker heeft ook de functie van vertoning de lopende tijd van elke lichtbron.

Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven 0


Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven 1

Verrichtingsinstructies:


1. Neem het machtskoord en het basisstation in de machtscontactdoos van op de kleurenkijker. De machtscontactdoos bij de bovenkant van de kleurenkijker, en het andere die eind worden verbonden met de leidingenvoeding (merk op dat de leidingenvoeding de inputmacht moet aanpassen door de kleurenkijker) wordt vermeld.

2. Selecteer een lichtbronschakelaar, de overeenkomstige lichten van de lichtbronlamp omhoog te drukken, en de tijdopnemer van het te tellen begin van de kleurenkijker. o schakelaar de lichtbron, u de voor lichtbron kan uitzetten en dan de lichte schakelaar drukken die lit moet zijn. Om twee of meer lichtbronnen aan te zetten tegelijkertijd, druk tegelijkertijd eenvoudig twee of meer lichtbronschakelaars.

3. Plaats het punt dat in het midden van de lijst moet worden geïnspecteerd. Wanneer het vergelijken van de kleur van twee of meer punten, plaats hen zij aan zij op de lijstbovenkant en vergelijk hen zo ver mogelijk in de middenpositie. Wanneer het werken, zou de lijstbovenkant niet met om het even wat moeten worden geplaatst niet verwant aan het werk, zodat zo de kleurenverandering niet beïnvloeden.

4. Nadat de test wordt voltooid, zet alle schakelaars van de lichtbronlamp die uit zijn aangezet. De draai van de macht wanneer niet in gebruik na het werk, en sluit het machtskoord af wanneer niet lange tijd in gebruik.

5. Vervang de nieuwe lampbuis. Er zijn twee witte GLB-schroeven op de voorzijde van het licht-transmissive glas. U kunt de twee schroeven losschroeven en zacht het licht-transmissive glas openen en het verminderen. Verwijder de lamp die moet worden vervangen en de nieuwe lamp installeren. Besteed aandacht aan verschillende lichtbronnen, verschillende posities van de lamp, maak geen fouten.
 

Kleur van het kijkers dagelijkse gebruik en onderhoud overwegingen:1. Gebruik van standaard lichtbron: Na de lichtbron is de lamp verlicht 30 minuten, de kleurentemperatuur, kleur die index en verlichtingsbereik maken de beste staat; als er geen speciale reden is, zou de frequente omschakeling moeten worden vermeden om het leven van de lamp te verlengen.

2. Het leven van de lichtbronlamp: Na het gebruiken van 2000-3000 uren, zullen teruggeven de kleurentemperatuur, de kleur die index en verlichting van de standaard lichtbronlamp worden verminderd. Het wordt geadviseerd om het op tijd te vervangen vermijden beïnvloedend het kleureneffect.

3, het schoonmaken en onderhoud: Gelieve te sluiten de machtsstop af alvorens schoon te maken en het onderhoud, de macht afsnijden, te gebruiken gelieve een regelmatige schoonmakende agent om het apparaat met een schone zachte doek af te vegen, vermijden wassend direct met water.
 

Het gemakkelijke oplossen van problemen:


 

Zet de schakelaar aan, maar de lampen zijn niet helder 1 die het machtskoord is intact en stopt in de afzet;
2 de positie van de lamphouder kan los zijn, het aanhalen;
3 als de lamp of brandwond uit beschadigd is, vervang het;
De oppervlakte van de raad is weerspiegelend en schemerig Maak met een schone, zachte doek schoon;
De lichtbrontijdopnemer telt niet Druk de het terugstellenknoop aan nieuw begin.

 

Garantiebeschrijving:1. De lichtbronproducten zijn gewaarborgd één jaar. Als er om het even welk probleem van de productkwaliteit binnen één jaar is, zal ons bedrijf voor reparatie of vervanging verantwoordelijk zijn;
2. Elk van onze producten hebben verpakking gestandaardiseerd. Als de gebruiker het pakket vindt of de productbinnenkant beschadigd is, gelieve ons te contacteren onmiddellijk, zodat wij het voor u kunnen behandelen;
3. Vervang professionele standaard lichtbronlamp nadat het heeft beschadigd;

Als u problemen met installatie of gebruik hebt, gelieve onze technische ingenieurs direct te contacteren.
 

Lampinleiding:Speciale kunstmatige daglichtbron voor druk
1.D50 de standaard lichtbronlamp simuleert Daglicht Warm daglicht
◆High kleur het teruggeven van index CRI≥95 of CRI=98
◆ Volgens ISO-3664:2009 die standaardobservatievoorwaarden drukken
◆Graphica Pro, de reeks van het KLEURENbewijs voor het exclusieve gebruik van ingevoerde drukmachine
60cm 18W/950 T8 Graphica Pro ingevoerd uit Europa
120cm 36W/950 T8 Graphica Pro ingevoerd uit Europa

2.D65 de standaard lichtbronlamp simuleert Daglicht Koud daglicht
◆High kleur het teruggeven van index CRI≥95 of CRI=98
◆ Volgens ISO-3664:2009 die standaardobservatievoorwaarden drukken
◆Special lichtbron voor kleurenkijker en kleuren lichte doos, de reeks van T60+ P60+ CC120
60cm 18W/965 T8 Graphica Pro ingevoerd uit Europa
120cm 36W/965 T8 Graphica Pro ingevoerd uit Europa

Andere gemeenschappelijke lichtbronnenDe lichtbronlamp van CWF (4150K, koele witte fluorescente, de opslag lichtbron van de V.S.)
TL84 lichtbronlamp (4000K, de Europese en Japanse bron van de opslagverlichting)
U30 lichtbronlamp (3000K, de Amerikaanse bron van de opslagverlichting)
U35 lichtbronlamp (3500K, aangewezen lichtbron van het Doelafdeling van Verenigde Staten)
Lichtbronbuis (UVbron voor de fluorescente opsporing van producten gebruikend en wittend kleurstoffen)
Een lichtbronbol (2856K, Amerikaanse shopwindow schijnwerper/huis gloeiend licht, de lichtbron van de kleurenverwijzing)
 

Specificatons:

 

Grensdimensie 130 cm x 76 cm x 10 cm (lengte) x (breedte) x (hoogte)
Materiaal Het echte materiaal van de aluminiumlegering
kadermaterialen Van de het ontwerp mooie en elegante ingevoerde reflector van de aluminiumlegering het profiel gestroomlijnde Eenvormige licht coverplate en verlichting
Eenvormig licht coverplate Te openen eenvormig licht coverplate voor gemakkelijke lampvervanging
Hangend materiaal Haken bij achter en load-bearing staalketting die kan rechtstreeks aan het plafond worden gehangen of aan het rek worden bevestigd
Lichtbron Is met de internationale norm van ISO3664 in overeenstemming
Kleurentemperatuur D50 (5000K) of D65 (6500K)
Lampreeks Graphica voor het exclusieve gebruik van ingevoerde drukmachine
Kleur die index teruggeven D50: CRI ≧ 95 OF CRI = 98 D65: CRI ≧ 90 of CRI = 95
Aantal lampen 36Wx4 (PCs) - met lichtbrontijdopnemer

Ongeveer ons:

Cc120-w van de het Kabinetskleur van de Kleurenbeoordeling Lichte de Doos Hoge Kleur die Index teruggeven 2

Contactgegevens:

 

Contactpersoon: Clara Liu;

E-mail: L001@3nh.com;

Wechat & Whatsapp-identiteitskaart: +8613510310267;

Skype: clara.3nh

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Clara

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)