Thuis ProductenSpectrofotometertoebehoren

SQCT-Kleurbeheersysteem, Kleurbeheersoftware voor Verkeersteken

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu

SQCT-Kleurbeheersysteem, Kleurbeheersoftware voor Verkeersteken

SQCT Color Management System , Color Management Software For Traffic Signs
SQCT Color Management System , Color Management Software For Traffic Signs SQCT Color Management System , Color Management Software For Traffic Signs

Grote Afbeelding :  SQCT-Kleurbeheersysteem, Kleurbeheersoftware voor Verkeersteken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: 3NH
Certificering: /
Modelnummer: SQCT

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: Please send inquiry
Verpakking Details: kartonverpakking
Levertijd: 1-5 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000 eenheden per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Merknaam: 3nh model: SQCT
speciale: modelns808 Plaats van Oorsprong: China
Hoog licht:

rechargeable lithium ion battery

,

color management system

 

 

SQCT-het systeem van de kleurbeheercontrole voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting

 

SQCT-het systeem van de kleurbeheercontrole is gespecialiseerd voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting. Deze software is high-tech software het integreren colorimetrie, moderne opto-elektronica en informatica. Het niet alleen verstrekt de professionele normalisatie, normalisatie en oplossing van het gegevenskleurbeheer voor moderne ondernemingen, maar verstrekt een specifieke wijze voor Verkeerstekenmeting.

 

SQCT-de software wordt verbonden met de spectrofotometer met USB-kabel. U kunt het door PC in werking stellen. Het niet alleen behoudt de bestaande functies van de spectrofotometer, maar ook breidt zijn functies uit. SQCT-de software kan de kleur meten, het rapport uitvoeren, invoerde de norm, invoert de norm van steekproef, plaatste de tolerantie, kleurruimte & kalibreren de formule, de lichtbron enz., de witte en zwarte raad, schrijven de witte raadsgegevens, etc. uploaden de gegevens. Het is een rechterhand van kleurenkwaliteitsbewaking.

 

SQCT-de software is gespecialiseerd voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting, door deze manier kunnen wij verkeersteken meten. In dit patroon, de verwante norm van het vooraf bepaalde standaardkleurengebied, zoals: „De Veiligheidskleur van GB 2893“, „GB/T 18833 het Retroreflective Afdekken voor Verkeerscontrole“ enz., en helderheidsfactor. Om te beoordelen of de steekproefgegevens aan de charomaticityvereisten kunnen voldoen. (Die het Standaardkleurengebied is een veelhoekgebied door de veelvoudige punten van kleurkwaliteitcoördinaten wordt gemaakt). Wat ook meer, u is kan standaardkleurengebied en helderheidsfactor bepalen en wijzigen door zich.

 

Model Merk Origineel Toepassing
NS808 spectrofotometer 3nh Gemaakt in China Verkeersverkeersteken, luchthavenverkeersteken

 

 

SQCT-het systeem van de kleurbeheercontrole voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting.

SQCT-het systeem van de kleurbeheercontrole voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting.

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Melorae Huang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)