Thuis Producten3nh spectrofotometer

Het handbediende 3nh-Spectrofotometer45° Ring Verlichten voor Verkeersverkeersteken

Certificaat
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het product en de dienst waren uitstekend. het kwam over Colombia zonder vele problemen (enkel aduanaproblemen). .supplier 100% recomenmed

—— Eidereend Granada

Alles werd geleverd in perfecte voorwaarde. Na assemblage, bevestigde ik verrichting. Dank u voor dit product.

—— Josiahzaal

Alles ging zoals verwacht en het product kwam in goede staat aan. 3NH is een goede leverancier en ik zal hen absoluut in de toekomst gebruiken.

—— Mihai Paunescu

T60 (5) kleur Lichte Doos - 600 lichten van mm -5 het hetzelfde zoals het beeld schijnt

—— Penney Ubieta

de goede prestaties zullen en een andere één spoedig kopen.

—— Stuart Serchuk

Hermoso van Medidorde brillo S

—— De Telecommunicatie van Mauritius

Ik kreeg modelhg60 polijst meter. het is goed om de glans op ons metaalproduct na poederdeklaag te testen. hartelijk dank

—— Klip Lai

Standaard de Transmissie Lichte Doos van de Kleurenkijker, Type: HC5100/HC3100 Ik kreeg deze lichte doos, en het werkte zeer goed als de lichte doos van DNP. Ik zal het voor onze transparante testgrafieken vaak gebruiken.

—— Klaus Kohl

Goede morning^^ Dank u voor uw product. Dank u voor het verzenden van me een goed product. Heb vandaag een grote dag.

—— Kim Hee-jung

Wij hebben de machine in goede staat ontvangen. (NR110, T 60(4))

—— Woot Usanachitt

De 2 materiaalns810 spectrofotometer en de lichte doos van T60+ werken boete. Ik zal u contacteren wanneer ik hulp nodig heb.

—— Patrick Unifine

Dank u voor uw e-mail en de buitengewone dienst u modelnr145-COLORIMETER voorziet. Alles werkt boete, als gedacht. Op dit moment hebben wij geen glansmeter nodig. Maar ik zal het in mening voor toekomstige experimenten houden en zal u aan andere collega's adviseren.

—— Kristof Holsteens

hallo Melorae het werkt boete. dank u achting Chia

—— CHIA

Wij hebben YS3060-spectrometer en het werkt boete

—— Ruslanas Fadiuškinas

Wij proberen de colorimeter NR110 en de resultaten zijn op het ogenblik zo goed. Nu, zoeken wij een andere colorimeter met methode 45º. Wij zouden van deze colorimeter zijn draagbaar en zo volledig houden aangezien u kunt omdat het voor laboratoriumproeven zal zijn.

—— Judith Sánchez

Hallo Melorae Zeker, is alles fijn, bereiden wij een goede testomgeving voor productie voor om de kwaliteit van de geassembleerde producten te controleren. De grafiek is fundamenteel!

—— Maximum Massimiliano Marchionni

Kijkt goed dank u

—— Duane Eigbrett

De afdelingschef - Melorae Huang was zeer ontvankelijk en aanpassend. Ik ben zeer tevreden met de steun die zij heeft verleend. De ns800-spectrofotometer, tot dusver, schijnt om goed voor de de metingstoepassing van de huidkleur te werken. De software zou toelatend het instrument om met computer te communiceren veel beter kunnen zijn en het handboek zou meer gedetailleerd kunnen zijn.

—— Carlos Tekax

Ik ben zeer tevreden met het product NHG268 polijst meter en de levering. Gekregen het in een minder dan week. Werkt aangezien het zou moeten en schijnt als hoogte - kwaliteit. Recommed het ❤️

—— Ariman Omar

Hallo enkel om u te laten het weten. Wij kregen de lichte doos! :) dank u!

—— Nyla Burgos

Heb een aardige dag aan u:) Beste Mej. Melorae, hebben wij geleerd om de waarden van L*A*B en CMYK te bepalen. Wij gebruiken actief een spectrodensitometer, helpt dit apparaat ons een partij in ons werk. Maar wij hebben een vraag.

—— Anastasia

Hallo daar Mej. Melorae Huang, werden wij reeds spectophotometer. Is nog in de doos aangezien onze overheid het besluit van opschort de niet essentiële gepaste activiteiten nieuwe coronavirus nam om de verspreiding van de ziekte, onder anothersmaatregelen te verhinderen. Wij zullen in lockdown tot 31 maart zijn. Zo zodra wij testten zullen wij u informeren.

—— Melvin

Beste Melorae, Goed - ontvangen. Dank u! Vriendelijke groeten, Eva

—— EVA

Beste Meloare, Dank voor uw bericht. De lichte doos T60+ werkt boete. Geen behoefte aan meer in dit stadium, zal ik u in het geval van behoeften met vriendelijke groeten contacteren Joel

—— Joel

Oud van ons lasbericht. Het ns820-apparaat werkt behoorlijk en de cliënt is resonably gelukkig met het. Er zijn sommige aspecten in de software die zij een klein verschillend beetje zullen verkiezen te zijn maar ik vond sommige alternerende actie toen het het geval was. Vriendelijke groeten, Mihai

—— Mihai

De eenheidsnh310 colorimeter werkt goed.

—— Ivan Khor (M.)

Vele dank voor uw betrokken, werk ik prettig met uw NHG268 opnieuw,

—— RS Surakit

Ik ben online Chatten Nu

Het handbediende 3nh-Spectrofotometer45° Ring Verlichten voor Verkeersverkeersteken

Handheld 3nh Spectrophotometer 45° Ring Illuminating For Traffic Road Signs
Handheld 3nh Spectrophotometer 45° Ring Illuminating For Traffic Road Signs Handheld 3nh Spectrophotometer 45° Ring Illuminating For Traffic Road Signs

Grote Afbeelding :  Het handbediende 3nh-Spectrofotometer45° Ring Verlichten voor Verkeersverkeersteken

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: 3nh
Certificering: CE,RoHs,ISO,etc
Modelnummer: NS808

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1PC
Prijs: discussion
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 2 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, PAYPAL, Enz.
Levering vermogen: 1000pcs/month
Gedetailleerde productomschrijving
Verlichting/observatiesysteem: 45° ring het verlichten, het bekijken 0° Golflengtewaaier: 400700nm
Inter-instrumentenfout: ΔE*ab≤0.2 software: SQCT
standaard: Cie Nr 15, GB/T3978, GB2893, GB/T18833 Kleurenruimte: Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie LUV
Het meten van tijd: 1.5s De Formule van het kleurenverschil: ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00
Hoog licht:

hunter lab spectrophotometer

,

color measurement instruments

 

45/0 NS808-Spectrofotometer van de de Helderheidsmeting van Verkeersverkeersteken met Yxy-Kleurruimte

 

 

Korte Inleiding:

 

De Spectrofotometer van NS808 Yxy is speciaal voor de kleurenmeting wordt ontworpen van verkeersteken die. Het werd onafhankelijk onderzocht en werd ontwikkeld alleen door 3nh wie de volledige onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in handen heeft. Zijn belangrijke positie in de industrie wordt verdiend door zijn krachtige functies, hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. NS808 de spectrofotometer kan gemakkelijk worden gebruikt om de van de helderheidsfactor en kleurkwaliteit coördinaat van allerlei de film van de verkeerslichtbezinning te meten. Ingebouwde GB2893-veiligheidskleur en GB/T18833 allerlei standaardkleurenmodule van de films van de verkeerslichtbezinning, kunnen wij volgens het vereiste kiezen. Bovendien kunnen wij veelhoektolerantie gemakshalve ook aanpassen die zij hebben gewild.

 

NS808 kan nauwkeurige metingen in veelvoudige kleurruimten aan veelvoudige kleurindexxen zoals reflectiecoëfficiëntspectrum maken. Met behulp van dit instrument, kunnen de studie van kleur aanpassing en het kleurbeheer precies worden uitgevoerd, en ook kan de productkwaliteitscontrole gemakkelijk worden gedaan. Het wordt ook gevormd met geavanceerde die PC-software, aan PC wordt verbonden, zullen meer uitbreidingsfuncties ter beschikking komen.

 

Met de software SQCT, is het gemakkelijk voor klanten aan meausre de helderheidsindex als zij of niet in thesafety kleur zijn. Zonder deze software, kunnen zij geen goed werk doen. 

 

SQCT-het systeem van de kleurbeheercontrole is gespecialiseerd voor NS808-de Spectrofotometer van de Verkeerstekenmeting. Deze software is high-tech software het integreren colorimetrie, moderne opto-elektronica en informatica. Het niet alleen verstrekt de professionele normalisatie, normalisatie en oplossing van het gegevenskleurbeheer voor moderne ondernemingen, maar verstrekt een specifieke wijze voor Verkeerstekenmeting.

 

SQCT-de software wordt verbonden met de spectrofotometer met USB-kabel. U kunt het door PC in werking stellen. Het niet alleen behoudt de bestaande functies van de spectrofotometer, maar ook breidt zijn functies uit. SQCT-de software kan de kleur meten, het rapport uitvoeren, invoerde de norm, invoert de norm van steekproef, plaatste de tolerantie, kleurruimte & kalibreren de formule, de lichtbron enz., de witte en zwarte raad, schrijven de witte raadsgegevens, etc. uploaden de gegevens. Het is een rechterhand van kleurenkwaliteitsbewaking.

 

45/0 NS808-Spectrofotometer van de de Helderheidsmeting van Verkeersverkeersteken met Yxy-Kleurruimte

 

Specificatie:

 

Productmodel De Draagbare Spectrofotometer van NS808 Yxy
Het verlichten/het Bekijken Methode 45°/0 (ring 45° verlichten, 0° die bekijken)
Ben met standaardcie Nr 15, GB/T3978, GB2893, GB/T18833 in overeenstemming
Het integreren Gebiedgrootte Φ58mm
Het meten van Opening Φ8mm
Waarnemer 2°/10°
Herhaalde Fout Spectrale Reflectiecoëfficiënt: standaarddeviatie binnen 0,1% (400~700nm: binnen 0,2%)
Colorimetrische Waarde: standaarddeviatie ΔE*ab≤0.04 (Metingsvoorwaarden: de witte kaliberbepalingsplaat mat 30 keer met 5 secondenintervallen na witte uitgevoerde kaliberbepaling.)
Inter-instrumentenfout ΔE*ab≤0.2 (Gemiddelde waarde van het meten van de 12 tintplaten van BCRA-reeks II)
Golflengtewaaier 400∽700nm
Golflengtehoogte 10nm
Reflectiecoëfficiëntwaaier 0∽200%
Lichtbrontype D65, D50, A, C, D55, D75, F2, F6, F7, F8, F10, F11, F12
Lichtbronapparaat Gecombineerd LEIDEN Licht
Het lichtbronleven 5 jaar, meer dan 1,6 miljoen metingen
Sensor Serie van de silicium de Foto-elektrische Diode
Kleurruimte Cie-LAB, XYZ, Yxy, LCh, Cie LUV
De Formule van het kleurenverschil ΔE*ab, ΔE*uv, ΔE*94, ΔE*cmc (2:1), ΔE*cmc (1:1), ΔE*00
Vertoningsgegevens Spectrale Grafiek/Gegevens, Steekproef Chromatische Waarde, de Waarde van het Kleurenverschil/Grafiek, PASS/FAIL-Resultaat, Kleurencompensatie, Kleurensimulatie
Andere Kleurkwaliteitgegevens WI (ASTM E313, CIE/ISO, AATCC, Jager),
YI (ASTM D1925, ASTM 313),
TI (ASTM E313, CIE/ISO),
Metamerism Index (MT),
Kleurensterkte, Kleurenvlek, Kleurensnelheid
Het meten van Tijd 1.5s
Gegevensopslag 1000 normen, 10000 steekproeven
Gegevenshaven USD&RS232
Afmeting 90*77*230mm
Gewicht 600g
Batterij Li-ionenbatterij, 5000 metingen in 8 uren.
Verrichtingstemperatuur 0∽40℃ (32∽104℉)
Opslagtemperatuur -20∽50℃ (- 4∽122℉)
Standaardtoebehoren Machtsadapter, Li-Ionenbatterij, Werkende Instructie, CD-rom (beheerssoftware bevatten), Gegevenslijn, Witte en Zwarte Kaliberbepalingsholte, Beschermende Dekking en Polsriem die.
Facultatieve Toebehoren Universele Testcomponenten, Micro- Printer, de Doos van de Poedertest

 

 

Contactgegevens
Shenzhen ThreeNH Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Melorae Huang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)